donderdag 14 maart 2013

Rollen met de dentale Parels in de stoel van de Tandarts

Vandaag heb ik een afspraak gemaakt bij mijn tandarts. Het werd er wel eens tijd voor. Ergens in de lente zou er een jaar voorbij zijn na mijn laatste bezoekje. Ik wierp net de surrealistische dobbelstenen en ze vielen op een manier waarbij de volgende beelden me het meeste aanspreken.

Eigenlijk had ik me voorgenomen om iets te schrijven rondom het thema ambassade, ter viering van de eerste google-bezoeker die zocht op 'Julian Assange en ambassade', maar ik zie daar toch maar van af. Waarschijnlijk was die bezoeker nieuwsgierig geworden vanwege de titel die mogelijkerwijs suggereerde dat Julian Assange onder een stoeptegel zou zitten met zijn hoofd (1).

Tanden als Parels: het ideaal van ieder gebit (2)
Mijn dochter moest in ieder geval wel lachten om die foto van Sigurdur, wiens naam wel rechtstreeks van Middle Earth getransporteerd lijkt te zijn, zoals de nodige plaatsnamen in Australiƫ, zoals bijvoorbeeld Toowoomba.

Bij de onderstaande foto is het verre van makkelijk om het gebit nog terug te vinden, maar misschien kan je het wel zien bewegen als je snel met de blaadjes bladert?

Zou je op deze manier veel aandacht trekken als
je zo bij de ingang van een winkelcentrum gaat staan? (3)
Een tandarts zal ook raar opkijken als hij - nadat hij de tandartsstoel in de juiste positie gemanoeuvreerd heeft - opeens een mondinhoud ziet als bij de man hieronder.

Met zo'n lange tong is het wel oppassen geblazen bij het sluiten van de lade (3).
NOTEN
(1) http://mooiegedachten.blogspot.nl/2013/03/met-een-hoofd-onder-een-stoeptegel-in.html
(2) http://emmottontechnology.com/just-for-fun/dental-art-2/
(3) http://www.hongkiat.com/blog/surreal-faces-artworks/

1 opmerking:

  1. Google-update: Inmiddels heeft zich de tweede bezoeker een weg weten te banen naar dit blog, en wel zoekend op de mooie termen 'mooie gedachten blog'. Ik wil deze bezoeker een fijne en inspirerende dag toewensen, op deze koude, maar toch ook zonnige ochtend van 15 maart 2013 (NL-tijd)

    BeantwoordenVerwijderen