vrijdag 29 maart 2013

Over Lava Kersenbomen, deksels en de Vrouwelijke Langnek

Toen ik vandaag een pan op het vuur zette, leek het me een goed plan om daar een deksel op te doen. Immers, water kookt toch een stuk vlotter als er een deksel op de pan zit. Ik pakte eerste een deksel uit de kast, die iets te klein bleek. Meteen hierna viste ik een deksel tevoorschijn die weer net een maatje te groot was. De deksel met de tussenvorm die vond ik pas vijf minuten later. Je maakt het mee. Het leven is soms een grote rollercoaster zoals ze in het Duits zeggen.

Foto van Kris Peeters (1)
Zo, verder heb ik niet veel kunnen vinden rondom deksels, waarbij ik ook een gevoel kreeg, van, nou, die is de moeite van het plaatsen waard. Daarom heb ik me in de wondere tumblr-wereld laten vallen, en daar kwam ik tijdens de val de onderste twee producties tegen, waarvan ik meer dan de vindplaats weinig kan zeggen over de creatieve geesten achter de werken.

Lori Earley via (2)

Normaal plaats ik nooit zomaar twee foto's onder elkaar zonder een stukje tekst er tussen. Dit keer schoot me eigenlijk niets te binnen, behalve iets vaags over een giraffe.

3 opmerkingen:

  1. Ook al ben ik bijna twee maanden niet zo actief geweest op deze site, ontdek ik dat hij toch nog regelmatig gegoogeld wordt. Zo blijkt deze Japanse kersenboom 3 keer gezocht te zijn de afgelopen week. Hallelujah!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En dan opeens in maart 2015, twee jaar na het schrijven van deze blog, zoekt iemand een vulkaan en lava, en komt dan uit bij deze adeptus nos feratu uit de Tumblr-wereld. Hoe zou het eigenlijk tegenwoordig gaan met deze Adeptus, vraag ik me dan toch wel af.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zie voor meer Lava de pagina 'Lava, Luna en een Wandeling door het Park' - http://mooiegedachten.blogspot.de/2015/10/over-lava-luna-en-een-wandeling-door.html

    BeantwoordenVerwijderen