woensdag 13 maart 2013

De Babbelbuik en een Goede Energetische Spruitjesvoering

Als je op een energetische, chakrale wijze kijkt naar de energievoering in je lichaam zijn er natuurlijk bij iedereen bepaalde gebieden die wat toegankelijker zijn dan de andere. Voor mij persoonlijk is de opening van het gebied rond het hart een erg belangrijke geweest.

Tim Teebken: Man Opening Heart Box (1)
En ook al is het hartgebied een gebied met oneindige mogelijkheden, zijn er nog meer gebieden die wellicht ook een woordje te vertellen hebben. In die zin lijkt voor mij de tijd rijp om mijn oor eens te luister te leggen bij wat de buik te vertellen heeft. Wat voor taal zou zij spreken?

werk van Leanne M. Williams (2,3)
Omdat het er zo allemaal wel erg energetisch uitziet, zocht ik wat tegenwicht, en ook al had ik wellicht kunnen kiezen voor een interieurfoto van een riool, leek me een stel spruiten ook wel aards genoeg.

Spruiten uit de Knack (4)
NOTEN
(1) http://www.illustrationsource.com/stock/artist/tim-teebken//?size=list
(2) http://obiettivi.wordpress.com/2011/11/27/correlazione-tra-corpo-umano-corrente-elettrica-e-flusso-di-coscienza/ (site waar ik de afbeelding aantrof)
(3) http://www.diamondlightlmw.com/ (site van Leanne M. Williams)
(4) http://weekend.knack.be/lifestyle/culinair/culinair-nieuws/reportages/groenten/wat-je-moet-weten-als-je-spruitjes-klaarmaakt/article-4000016027686.htm

1 opmerking:

  1. Op 29 april, de dag waarop de koningin haar laatste toespraak hield als koningin, vroeg iemand me om informatie rondom het verschijnsel van de energetische buik.

    BeantwoordenVerwijderen