dinsdag 26 maart 2013

Meer informatie die vrijkomt over het Spirituele Leven en Bananentandpasta

Je zou makkelijk kunnen zeggen dat deze blog eigenlijk uitpuilt van oppervlakkigheid. Ach, je kunt ook niet altijd diepzinnig en resonerend afgestemd zijn op de hogere vibraties van het bewuste universum, nietwaar? Voordat ik het boek van Michael Newton weer ga inleveren bij de bibliotheek wil ik toch nog even aandacht schenken aan zijn laatste afsluitende woorden, alvorens ik mij wederom stort in de surrealistische waanzin.

Uit de Kylm3-serie (1)
Tegen het einde van het boek schrijft hij namelijk over hoe het toch zou kunnen dat we momenteel veel meer toegang krijgen tot allerlei informatie over de periode tussen onze levens in. Als we het allemaal horen te vergeten, waarom mogen 'we' het dan toch weten?

Hij zegt: "Wij leven in een wereld die als nooit tevoren overbevolkt is, wat leidt tot een verminderde identiteit van het persoonlijke. Voeg daaraan toe de grootste verslavingen aller tijden aan chemische middelen. Drugs benevelen de vooruitgang van de ziel. Misschien is dit wel de reden waarom onze gidsen en spirituele meesters toestaan dat meer dan ooit tevoren in de menselijk geschiedenis informatie over ons spirituele leven vrijkomt." (p. 336, Herinneringen van na de Dood)

Makkelijker contact met de wereld tussen de werelden - Product van Ben Goossen (2)
Na de nodige interessante werken gezien te hebben van Ben Goossen, niet te verwarren met Myrna Goossen, stuitte mijn ogen op het imposante arsenaal aan kunstwerken die zijn gemaakt door de Turkse Murat Suyur (3). Hieronder een voorproefje:

Bananentandpasta door Murat Suyur (4)

NOTEN
(1) http://kyl3m.tumblr.com/
(2) http://lava360.com/ben-goossens-award-winning-surrealism-dreamscapes/
(3) http://www.muratsuyur.com/Biography
(4) http://abduzeedo.com/very-creative-photos-murat-suyur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten