woensdag 20 maart 2013

Je Lijkt wel een Wandelend Sneeuwmannetje

Op de dag van het Iraanse nieuwjaar, de dag dat de lente begint, is er in Nederland nog de nodige sneeuw naar beneden gekomen. Toen ik fietsend op mijn werk aankwam, werd ik verwelkomd door iemand die glimlachend tegen me zei: "Je lijkt wel een sneeuwmannetje". Ik keek vervolgens in de spiegeling van een raam en zag dat ik door een laagje sneeuw op mijn haar er inderdaad nogal grappig uit zag. Natuurlijk niet zo grappig als hieronder.

Koe draagt bussen melk door de sneeuw - Herbert List uit de jaren 50 (1)
In tegenstelling tot deze foto is er hier ondanks de sneeuw van vandaag geen vlokje blijven liggen. Laatst noemde ik al deviant-art als interessante kunstbron (2), maar tumblr staat helemaal bol van de interessante foto's, als je maar eenmaal een interessant kanaal hebt.

En zo'n tumblr kanaal of account ben ik tegengekomen in de vorm van KyL3M, waar ik enkele foto's van heb meegenomen om in de toekomst nog eens te plakken in dit plakboek. Er zitten aardig wat bizarre zaken bij, maar ook wel fascinerende, zoals bijvoorbeeld de onderstaande van de zwarte nylon-man die in bed een boek aan het lezen is.

Gehaald uit de serie van Kyl3M (3)
NÖTEN
(1) http://indulgy.com/post/tXJcAS5hV1/untitleds-by-herbert-list
(2) http://mooiegedachten.blogspot.nl/2013/03/bloeiende-broccoli-soep-biologisch-maar.html
(3) http://kyl3m.tumblr.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten