dinsdag 16 april 2013

Harige Appels met de Bolletjes Paddestoelen van Bob

Zoals de trouwe lezer van deze weergaloze website weet integreer ik graag de verschillende eerder verschenen thema's in nieuwe pagina's. Op deze manier ontstaat er haast een wereld met haar eigen unieke kenmerken. Laatst sprak ik met iemand die me al waarschuwde voor een naderende periode van waanzin. Tot op heden heb ik de waanzin echter in mijn leven nog niet de handen geschud, dus denk ik dat het zo'n vaart niet zal lopen.

Ik bedoel, het is toch niet gek als je een auto op straat ziet met een bepaald bolletjespatroon dat je doet denken aan het bolletjespatroon op de schenkkan van die Russische beer met zijn roze vlinderschort (1), ook al zijn de bolletjes op zijn schenkkan wit en is de rest blauw?

Geïnverseerde bolletjes in vergelijking met de schenkkan van de Russische beer (1)
Verder haal ik mijn schouders op als ik paddestoelenbomen zie in een werk van Bob, immers bij Sesamstraat hebben ze zelfs broccolibomen, en daar doet toch ook nooit iemand moeilijk over? Het roept daarnaast ook zoete herinneringen op aan die ene champignonnensmurf, uit de smurfenspecial van 8 maart (4).

Productie van Bob Reidinga (2), dit keer met een ander rund dan de koe uit de spiegeling van (3).
Omdat we laatst bezoek hebben gehad van iemand die speurde naar harige bomen (5) heb ik me nog eens verdiept in de harige thematiek. We kenden natuurlijk ook al de harige okselbos van Hanna Montana (6), maar wat voor mij nieuw was, was de harige appel van Sarah Illenberger (7):

Deze harige appel doet qua harigheid nauwelijks onder voor het het rund van Bob hierboven.  Bron: Sarah Illenberger (7)
Mensen vinden dingen al gauw gek, nietwaar?

NOTEN
(1) http://mooiegedachten.blogspot.nl/2013/04/basaal-beren-hitbewustzijn-trainen-via.html
(2) http://reidinga.webklik.nl/page/beautiful-world 
(3) http://mooiegedachten.blogspot.nl/2013/03/amsterdamse-pratende-onderarm.html
(4) http://mooiegedachten.blogspot.nl/2013/03/een-smurf-in-gesprek-met-een-rat.html
(5) en die persoon kwam terecht op de harige zebrabomen van Dr. Seuss, zie: http://mooiegedachten.blogspot.nl/2013/03/joertige-yurts-en-een-zebraboom.html
(6) http://mooiegedachten.blogspot.nl/2013/03/ode-aan-de-oksel.html
(7) http://laughingsquid.com/strange-fruits/ 

1 opmerking:

  1. De Harige Appel van Sarah Illenberger heeft het getroffen: een liefhebber heeft er vandaag in gebeten. Wat zal het goed gesmaakt hebben.

    BeantwoordenVerwijderen