donderdag 11 april 2013

Kruising Neerbossche weg en Graafseweg in Nijmegen met 227 Megatranen

Dus daar reed ik op een zaterdagochtend, eind maart 2013 bij de kruising van de Neerbosscheweg en de Graafseweg in Nijmegen, toen ik het licht op oranje zag springen. Omdat ik op 50 km per uur zat, dacht ik dat ik maar beter gewoon even door kon rijden. Ik hield de verkeerslichten - in de volksmond ook wel stoplichten genaamd - scherp in de gaten en zag niets anders dan oranje in mijn gezichtsveld.

Desondanks kreeg ik anderhalve week later toch de onderstaande beschikking in de bus, of ik toch maar even €227,- wilde neertellen omdat ik door het rode licht zou zijn gereden. Nouja, waarschijnlijk heeft mijn achterruitenwisser wel door het rood gereden.


Vanaf vandaag beleef ik dan ook die kruising daar een beetje zoals op die foto hieronder, alsof je wordt opgegeten door een CJIB-monster.

Met auto en al verslonden worden (1)
Ik heb het geld maar zo snel mogelijk betaald, zodat ik er niet teveel aan zou blijven denken. Voor je het weet zou ik zo emotioneel ontregeld worden zoals deze jongeman hieronder.

Even een glaasje traan wegduimen (2)
(1) http://toxicnick.blogspot.nl/2009/11/this-photo-shows-surrealism-because-of.html
(2) http://lava360.com/exceptional-print-media-conceptual-photography-by-murat-suyur/

2 opmerkingen:

  1. Een kleine twee weken na de bovenstaande beschikking kreeg ik de beschikking over informatie die erop duidde dat er iemand had gezocht op het woord beschikking en aldus hier uit kwam.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op 16 mei 2013 googlede iemand op de woorden 'graafseweg kruising neerbosscheweg' en kwam zo hier terecht. Ik heb het even nagegoogeld en deze pagina verschijnt inmiddels zelfs als eerste resultaat. Tijd om er weer eens aandacht aan te schenken in een nieuwe blog. Er kwam overigens ook publiek langs voor Masha en de beer, een paar troetelnamen en de Maya's en goden.

    Wanneer zal voor het eerst iemand hier aankloppen voor een gesprek over Rupert Sheldrake?

    BeantwoordenVerwijderen