woensdag 8 mei 2013

Een Gewaxte Kat in de A390 vliegend door Whatsapp Dromen

Laatst raakte ik gezellig aan de praat met iemand die me tussen neus en lippen door vertelde dat er een wax op het programma stond. Het woord 'waxen' hoor ik niet vaak in mijn omgeving, dus heb ik het met interesse geabsorbeerd en ontdekt dat het eigenlijk hetzelfde is als harsen, wat ook wel iets heftigs heeft op de ontharingsschaal, denk ik dan. Bij deze onderstaande kat uit Brazilië is er overigens ook flink op los gewaxt, zo te zien.

Een goed gewaxte kat - daar kun je mee voor de dag komen (1).
Maar er is meer in het leven dan harsen en waxen, zo kun je ook het vliegtuig nemen om verre oorden te gaan verkennen. Hierbij is het natuurlijk wel zaak om eerst goed te checken in wat voor een soort vliegtuig je stapt alvorens je de boardingsluis instapt. Ik bedoel de A380 was groot, maar wil je echt wel vliegen in een A390?

De A390 (2)
Dan kreeg ik vanmiddag nog een whatsapp-googeltje binnen naar aanleiding van mijn hallucinante whatsapp-bijdrage (3), waarin gevraagd werd naar Whatsapp-gedachten. Ik kon even aan niks anders denken dan whatsappend een droom binnen appen, zoals hieronder bijvoorbeeld.

Whatsapp als electronisch slaapmutsje (4)
NOTEN
(1) http://theclam.wordpress.com/2009/09/30/full-brazilian-wax/
(2) http://www.songtoday.com/c8ZrZu3DH5c_very-strange-planes.html
(3) http://mooiegedachten.blogspot.nl/2013/04/whatsapp-hallucinaties-en-schuine.html
(4) http://veochorras.com/humor/whatsapp-a-todos-nos-ocurrira-esto-alguna-vez/

2 opmerkingen:

  1. We kunnen hierbij melden dat de eerste speurder naar een a390 hier is aangekomen. Wellicht kunnen we binnenkort ook iemand aantreffen die op zoek is naar het Russische luchtafweergeschut met de naam s300V, wie zal het zeggen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In april 2017 was er iemand op zoek naar een mooie kat, en kwam toen pardoes uit bij deze gewaxte kat. Het leven kan soms verrassende wendingen scheppen.

    BeantwoordenVerwijderen