maandag 20 mei 2013

Een Band plakken met Pritt en Wilde Wijsheid van QuizCross

Nu deze blog zo een tijdje in de lucht is, en ook regelmatig een verversing krijgt, stijgt hij (of is het misschien meer een zij) in de waardering door google, waardoor er meerdere bezoekers hun weg weten te vinden naar deze wervelend inspirerende plek, waar de geest wordt ondergedompeld in surrealistische schoonheid.

Snoerenpop op de Verwarming. Het lijkt ook wel alsof er fietsbanden in zijn verwerkt,
maar ik kan het ook mis hebben.  Met dank aan Mieke Rozing (2)
Zo kom je ook bijzondere zoekvragen tegen. Eén erg bijzondere vond ik wel dat iemand zich afvroeg of je misschien ook een fietsband (ik neem maar aan dat het niet om een autoband ging...) kon plakken met Pritt. Ik heb inmiddels een bijzondere band opgebouwd met pritt-stiften. Trouwe lezers kunnen zich vast nog de haast al legendarische Pritt Stift Mountain herinneren (google daar maar eens op) uit maart 2013 (1).

De Pritt Stift heb ik zelfs ergens verwerkt als een soort van logo van deze site, zoals je kunt zien in de foto van de beeldhoudervrouw die zichzelf uit een brok steen hakt (3).

Een geinige nieuwe app van de makers van Ruzzle: een Quizspel met 30.000 vragen! (4)
Afgelopen week heb ik via Ruzzle eens een reclame aangeklikt van een ander spel van de makers van Ruzzle, MAG Interactive, namelijk: QuizCross. Ik moet zeggen dat het op mij een vrij verslavende invloed heeft gehad. Mocht je me ooit eens willen uitdagen, zoek dan op de naam Leuvemans. Het is dan wel leuk als je even zegt dat je me via deze blog hebt gevonden. Gezellig! Wat heeft het leven toch veel te bieden, niet?

Vandaag kunnen we verder ook melden dat President Assad van Syrië een heerlijk interview heeft gegeven waarin hij haarfijn uitlegt hoe de situatie in Syrië werkelijk is. Aan een Argentijnse krant vertelde hij zo bijvoorbeeld dat het toch wel wat vreemd is dat er mensen uit minstens 29 landen komen vechten voor politieke hervormingen in Syrië. Klopt dat verhaal wel? Lees er meer over op de blog van het Iraans en Syrisch Nieuws (5).

Wat mij betreft mogen die gewapende bendes die al meer dan twee jaar Syrië
onveilig maken, zich ook zo gaan voelen als deze mevrouw hierboven. (6)
NOTEN
(1) http://mooiegedachten.blogspot.nl/2013/03/guppies-en-een-prittstift-met-kerriesaus.html
(2) http://miekerozing.nl/?p=4122
(3) http://mooiegedachten.blogspot.nl/2013/04/zelfsculptuur-met-een-vuurwants-videaus.html
(4) https://play.google.com/store/apps/details?id=se.maginteractive.quizcross
(5) http://iraansnieuws.blogspot.nl/2013/05/heerlijk-interview-van-president-assad.html
(6) http://www.mymodernmet.com/profiles/blogs/kylie-woon-surreal-ity

2 opmerkingen:

  1. Begin juni 2014 bleek er iemand te zijn geweest die had gezocht naar de mogelijkheid of je ook een band kon plakken met Pritt. Ik heb nog even overwogen om nog iets meer over Pritt te gaan schrijven, maar eigenlijk gebruik ik tegenwoordig die lijmstiften van de Action, die wel meer stinken, maar ook net zo goed werken, en vanzelfsprekend een stuk goedkoper zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor het eerst sinds tijden ben ik weer eens alleen thuis en slapen de kinderen. Vanuit deze positie zie ik dat op de voicemail een berichtje staat van iemand die op zoek was naar Mieke Rozing. Sinds kort ken ik een drietal nieuwe Miekes vanuit een woonproject, en verder schiet me een psychosesynthese Mieke in mijn gedachten.

    Rozing, Roos en Jasmijn

    BeantwoordenVerwijderen