zaterdag 4 mei 2013

Bob, Bob, Bierbob en de Pratende Broccoli

Nadat eerder Peter Oudenes even contact met me zocht (1), viel ik vandaag maar liefst vier keer over Bob Reidinga, die we nog kennen van de megachampignon (2) en de spiegelkoe (1). Omdat ik nu toch wel even genoeg Bob Reidinga heb gehad op de site, pakte ik zijn voornaam die ik vervolgens als een magneetboemerang door het universum stuurde om te zien wat er zou blijven plakken zodra die weer terugkeerde. Er plakten de nodige nieuwe Bobs aan vast, kunnen we wel stellen.

Sponge Bob, die even een moeilijk moment had na een olieramp. (Erik Alos, via 3)
Nadat ik me door een heel woud aan Sponge Bob Marleys had heengewerkt, kwam ik terecht bij een zekere Bob Marongiu, die via zijn Bob art toch een wat vrolijke noot kan toevoegen na het leed van de door olie besmeurde en doordrenkte Sponge Bob.

Bob Art van Bob Marongiu - Een vrolijke boel, ik kan het niet anders zeggen (4). 
Zo zie je maar dat er via de spiegelkoe van Bob Reidinga (1) toch een soort Bob en Koeienlink gelegd kan worden, omdat deze Bob van Bob Art ook duidelijk iets met koeien heeft, zoals je op zijn site kunt zien. Koeienbob, of Bobbenkoeien, laat ik dit fascinerende verschijnsel zo maar even aanduiden.

Ter afbobbing nog een vrolijke van Bob Dob, die op zijn eigen karakteristieke wijze de Beierse biergeest heeft weten te vangen in zijn creatie hieronder:

Herr Bierpul van Bob Dob (5)
Omdat ik net om de hoek keek omdat ik wat rare stemmetjes hoorde praten, plaats ik ook nog een beeld van een pratende broccoli, omdat ik nog niet eerder van zoiets had gehoord, want een pratende broccoli is toch zeker iets anders dan een laatbloeiende broccoli, zoals we die nog kennen van de broccolisoep die overigens niet echt lekker viel (6).

Een spontane foto op een onverwachts moment (7)
NOTEN
(1) http://mooiegedachten.blogspot.nl/2013/03/amsterdamse-pratende-onderarm.html
(2) http://mooiegedachten.blogspot.nl/2013/04/harige-appels-met-de-bolletjes.html
(3) http://www.myconfinedspace.com/2010/07/02/surreal-square-bob/
(4) http://artcollection.mycrom.it/eng/paintings/bobart/26
(5) http://www.bobdob.com/paintings/
(6) http://mooiegedachten.blogspot.nl/2013/03/bloeiende-broccoli-soep-biologisch-maar.html
(7) http://www.youtube.com/watch?v=z8zeM5GTjyM

Geen opmerkingen:

Een reactie posten